MAC Guo Pei Collectie

0
1196

Cosmeticamerk MAC heeft de MAC Guo Pei collectie gemaakt in samenwerking met de Chinese mode ontwerper Guo Pei. Zij is bekend van haar extravagante kleding ontwerpen. Haar jurken zijn niet alleen kledingstukken, maar pure kunst, echte kunstwerken op zich. De MAC Guo Pei collectie is geïnspireerd op haar ontwerpen. 

Onlangs werd één van haar creaties gedragen door de bekende zangeres Rihanna op het Met Ball 2015. De knalgele jurk die Rihanna droeg is in twee jaar tijd gemaakt en woog zeker 25 kg. De jurk was gemaakt met geel bont, een superlange sleep en versierd met borduursels. Aan die jurk moest ik gelijk denken bij het zien van de mooie verpakkingen van deze MAC collectie.MAC GUO PEI COLLECTIE

Prachtige chique verpakkingen zoals we van MAC cosmetics gewend zijn. Alleen nu met een stoffen print waarin ook de kleur geel overheerst. Het doet je denken aan een mooi fashionable accessoire.

MAC Guo Collectie

De collectie bestaat uit oogschaduw paletten, fluidline, lipglass, blushes en lippenstifts. Daarnaast ook een mooie highlighter en twee kwasten.

 

MAC_GUO_PEI_COLLECTIE_LIPS

De 4×4 oogschaduwpalletten zijn er in twee kleuren, neutraal en blauw/zwart: Night sky en Morning Light (€56). De fluidlines zijn er in drie kleuren, blauw, bruin en zwart: Blue Fountain, Darkness of Calm, Palm Tree (€19,50). De lipsticks zijn er ook in die kleuren, een nude, een roze, en een rode kleur: Zenith (lustre), Etherial Orchid (lustre), Bright Red(cremesheen) (€30). De lipglass zijn er in drie kleuren en hebben een cremesheen finish: lichtroze, roze en  rood: Bright Pink Bouquet, Pale moon, Love of Roses (€30). En twee blushes in de kleuren: lichtroze en koraalroze: Lotus Blossom en Red water Lily (€36). De highlighter is een mooie lichte kleur en heet Soft Moonlight (€48). De twee kwasten zijn een 213 oogschaduwkwastje (€34) en een bredere 129 blush kwast (€36).

De volledige MAC GUO PEI collectie is te bekijken en zal online verkrijgbaar zijn via MACcosmetics in oktober 2015.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER