Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe beauty tips en trends! Waar kun je die beter vinden dan bij deze lovely stunning instagram beauties. Zij delen dagelijks foto’s en filmpjes met al hun favoriete producten, tips, en tricks. Yass! Dit zijn de dames, ze komen allemaal uit Nederland en wij vertellen je why we love them!

Sarah Angius

De mooie Sarah, als vroegere kapster uit Rotterdam weet zij alles van hair en beauty af. Ze laat op haar Instagram veel korte filmpjes zien en maakt de mooiste creaties. Handig voor als je even niet meer weet wat je met je bad hair day aanmoet! Genoeg inspo op haar feed!

Mascha

Mascha heeft jaren lang geblogd en is een ware celeb in beautyblog wereld. Van dure merken tot super cheapy produkten, Mascha weet er alles van. Ze is heerlijk down to earth, heel positief en leuk om naar te kijken!

Desiree

Desiree is een powervrouw! Ze schrijft vanuit haar gevoel over beauty. Ze heeft al jaren een beautyblog en schrijft daar met veel passie op. Zeker een aanrader om mooie pareltjes te ontdekken en eerlijke reviews te lezen!

Dilan Sabah

Een prachtige dame, die al heel vroeg begon met beauty tips delen. Eerst via haar facebookpagina Beauty by Dilan, daarna via haar website LeNoirMagazine. Zij is ontzettend gegroeid en heeft haar passie gevonden in het delen van make-up tutorials. Er komen heel veel beauty en make-up producten voorbij in haar korte filmpjes. Haar smile is to die for! Snel kijken dus voor mooie beauty en make up videos!

Nikkietutorials

Nikkie heeft eigenlijk geen intro nodig. Als je beautylover bent, dan ken je Nikkie gewoon. Zij is gorgeous, super grappig en haar make up skilss zijn unbelieveable! Zij maakt knallende, super shiny, glowwy, make up looks met heerlijke felle kleuren en lekker out of the box en over the top. We love it!

Wie zijn jouw favoriete instagrammies? Deel jouw beauties hier onder!