About

De beautyblog beautyshine.nl bestaat sinds eind 2018. Deze blog is ontstaan uit mijn liefde voor mooie make up producten, leuke video tutorials, interessante weetjes en het laatste nieuws over beauty, make-up, en innerlijke schoonheid. 

Het bloggen heb ik ontdekt toen ik in 2011 op zoek was hoe ik zelf mijn make-up op een professionele manier kon doen, maar dan on a budget. Ik was net klaar met studeren en had niet zoveel te besteden. Op YouTube en internet kwam ik toen ontzettend veel Amerikaanse meiden tegen die al aan het bloggen en of hele tutorials filmde. Ik ben zo zelf steeds meer tips gaan verzamelen, en begonnen met bloggen. Dat heb ik niet langer dan een jaar gedaan. Fast forward naar vandaag, en twee kindjes verder: ik ben weer begonnen op dit blog. Ik heb nog even geprobeerd of het mamabloggen iets voor mij is. Maar mijn hart ligt toch echt bij beauty.

Ik vind het schrijven leuk en om mensen te leren kennen die ook van beauty en van bloggen houden. Die van make-up houden, van leuke weetjes delen, of nieuwe hacks ontdekken. Heerlijk vind ik het, en ik hoop het allemaal hier met jullie te delen.

Ik ben ook heel benieuwd naar jou, laat je even een berichtje achter voor mij op instagram?

Liefs, Camilla ♡

 

 

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

INSTAGRAM

RECENT POSTS