De Beste Foundation Voor een Vette Huid

Welk type foundation is het beste voor een vette huid?

Ik denk dat het type foundation voor de vette huid de foundations zijn met langhoudende formules. Omdat de meeste langhoudende foundations een matte finish hebben, staan ze beter bij een vette huid.

Want deze foundation droogt snel, en je kunt de foundation setten met elke poeder die jij fijn vindt. Om je foundation er perfect uit te laten zien kun je een setting spray gebruiken.

Welke foundation kun je beter niet gebruiken?

Niet alle foundations zijn geschikt voor jou. Dus koop ook niet zomaar een foundation die een beauty guru of een beauty influencer adviseert. Die werken vaak niet voor jou. Het probleem is, dat de foundation jou gewoon niet goed staat. Na twee tot drie uur heb je een vettig gezicht en ziet je foundation er verschrikkelijk uit.

Je vraagt ​​je af hoe dit komt? Je hebt de verkeerde foundation voor jouw huid gekocht.

Lees ook: Zo kies jij jouw perfecte foundation

De beste foundation voor een vette huid

Voor iemand met een vette huid gebruik je misschien niet de juiste foundation. Het eerste dat je moet begrijpen, is dat elke huid een andere foundation nodig heeft.

Foundation bestaan ​​in verschillende kleuren finish, consistentie en formules. Er is een Foundation voor droge huid, voor een vette huid en voor een gecombineerde huid.

Een foundation die langhoudbaar is, met een matte finish geeft het beste resultaat.

Het vette huidtype

Wanneer je jong bent en niet bekend bent met make up. Of je begint net met het experimenteren en gebruiken van make-up. Dan denk je niet aan je huidtype. Mijn huidtype is vettig, en ik heb een hele reeks aan foundations geprobeerd voordat ik de juiste heb gevonden.

Ik probeerde allerlei soorten foundations. Namelijk vloeibare-, poeder-, crème-, goedkopere drogisterij foundations, maar ook high-end foundations.

Wat uiteindelijk het beste helpt is een langhoudbare foundation, het liefst 24 uur. Dit zorgt ervoor dat de vettigheid van je huid onder controle blijft. En voor een prachtige finish werk je het af met een mooie setting powder.

Wat is de beste foundation voor een vette huid?

Related Posts

Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Hi, welcome

Camilla

BeautyBlogger

Welkom op BeautyShine, waar je leuke blogs, weetjes, en info kunt vinden over beauty, make-up, haar en self love. Leuk dat je er bent!

Recent Stories

Stay Connected

BeautyShine Nieuwsbrief

Ontvang het laatste beautynews in jouw inbox!

Populaire Blogs

Zo Blijft Je Lippenstift de Hele Dag Zitten

Je kent het wel. Vlak na het aanbrengen van je make up zit alles perfect. Na een tijdje kijk je in de spiegel en...

Wat Is Absoluut Onmisbaar Bij Het Beginnen van Een Beautyblog?

Het beginnen van een beautyblog is eenvoudig. Maar om er een mooie en stylish beautyblog van te maken heb zijn een aantal zaken echt...

Herken jij deze Bekende Beauty Mythes?

Bekende Beauty Mythes die niet waar zijn of toch wel? Lees het in ons blog. Je kunt er 5 ontdekken.