Bloggers Gezocht

Om een vliegende start te maken ben ik op zoek naar leuke onbetaalde gastbloggers!

Graag kom ik in contact met een paar vaste bloggers die met humor en plezier leuke artikelen willen schrijven voor beautyshine.nl. De onderwerpen zijn allen beauty- of make-up gerelateerd. Neem een kijkje op de website om een idee te krijgen welke onderwerpen geschikt zijn. De artikelen zijn niet persoonlijk van aard, maar houden we algemeen en voegen iets toe voor de lezer.

Wij zijn een groeiend blog en je raad het al met die reden: zijn er gastbloggers gezocht! Jij krijgt de ruimte om je eigen creatieve teksten op te schrijven. Die uiteraard passen binnen de onderwerpen van dit blog. We zijn op zoek naar minimaal 1 gastblogger. Lees hieronder wat wij zoeken in een leuke gastblogger!

Wat we zoeken zijn leuke gastbloggers die:

  1. minimaal 3x per maand en maximaal 10x per maand een artikel kunnen schrijven (minimaal 500 woorden.)
  2. waar mogelijk zelf aanleveren van een bijpassende rechten vrije afbeelding (met bron vermelding).
  3. de geschreven blogposts op eigen social media willen promoten

Interesse?

Ben je ge├»nteresseerd? Laat een berichtje achter hier via ons contactformulier.

Schrijf hierin waarom je zou willen bloggen voor ons, welke onderwerpen jou aanspreken en of je een artikel of blog als proef hebt om te kunnen beoordelen.

Kun jij slechts af en toe bloggen in plaats van op regelmatige basis, ook daar zijn we natuurlijk blij mee. We horen graag van je! Laat een berichtje achter via ons contactformulier.

Let op: het gaat om onbetaalde gastblogs.

Liefs, Camilla