Zo Blijft Je Lippenstift de Hele Dag Perfect Zitten

Je kent het wel. Vlak na het aanbrengen van je make up zit alles perfect. Na een tijdje kijk je in de spiegel en zie je dat je lippenstift vervaagd is tot een zielig restje langs de randen van je lippen.

AAhh!! Waarom gebeurd dit elke keer?

Heel vervelend, want met jouw drukke leven heb je geen tijd meer om telkens opnieuw een perfecte lipcombo aan te brengen.

Toch maken een mooie lippen zeker het verschil en je lippenstift ook.

Het voelt alsof onze make up look helemaal af en compleet is en het voelt zo ontzettend heerlijk vrouwelijk. Maar hoe zorgen we ervoor dat die mooie lippenstift de hele dag blijft zitten?

We got you, sis!

je lippenstift de hele dag perfect laten zitten

Hier zijn 10 stappen die zeker werken:

How to: beste manier zodat je lippenstift de hele dag blijft zitten

 1. Long lasting

  Investeer in goede procuten: een goede long lasting lipstick is het halve werk. Een goede lipliner van goede kwaliteit die goed tekent, maar ook long lasting is bijvoorbeeld.

 2. Milde lippenscrub

  Begin met het scrubben van de lippen, gebruik hiervoor bijvoorbeeld je tandenborstel. Dit verwijdert velletjes van je lippen en geeft je tegelijk mooie vollere lippen. Of maak je eigen scrub.

 3. De basis: foundation of concealer

  Droog je lippen en dep lichtjes met een beautyblender wat foundation of concealer op je lippen. Dit gaat tussen de groeven van je lippen zitten en zorgt zo voor een egaal begin. En een betere grip voor de lippenstift.

 4. Lippotlood of lipliner

  Contour je lippen met behulp van je lippotlood, volg de lijnen van je lippen.

 5. Deppen met poeder

  Maak een glimlach, zodat je alle fijne lijntjes opent. Daarna dep je lichtjes je gecontourde lippen met wat translucent poeder om ze te setten. Ook dit geeft straks een betere grip voor de lippenstift.

 6. Breng je lippenstift aan

  Gebruik hiervoor een matte lippenstift of een langhoudende lippenstick van goede kwaliteit, deze blijven vaak langer zitten. Wacht enkele seconden tot de lippenstift grotendeels droog is.

 7. Herhaal stap 5 en 6

  Dep je lippen heel lichtjes met een translucent poeder. Je wilt de kleur van de lippenstift nog goed zien. Breng nogmaals lippenstift aan en laat het volledig drogen.

 8. Tadaaa! you are done!

  Je lippenstift zit erop, met een goede basis, goede lippenstick, en goede houvast blijft je lippenstift zeker lang zitten. Door in laagjes op te bouwen zorg je voor een goede houvast. Je maakt eigenlijk je eigen lang houdende lippenstift met onze methode! Klaar om je lippie te rocken!

Sla deze foto voor ons op Pinterest op een van je beauty borden, thank you!

Zo blijft je lippenstift de hele dag zitten

Doe dit niet als je wilt dat je lippenstift de hele dag blijft zitten

Vette lipcreme

In het stappenplan maken we geen gebruik van vethoudende lippencreme zoals labello of vaseline. Dit zorgt ervoor dat je lippen namelijk vetter worden, waardoor de langhoudende lippenstiften minder goed blijven zitten.

Lipgloss

Je geniet het langste van de mooie lippen look als je na stap 10 niet nog een lipgloss of andere lippenstift toevoegd met een zachtere cremige textuur. Deze zullen ervoor zorgen dat je langhoudende lippenstift gaat mengen met elkaar en het geheel minder lang blijft zitten.

Heb jij nog leuke tips voor ons? We horen ze heel graag! Deel ze in de comments!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here