Een lastige zoektocht voor elke beautylover is de zoektocht naar de perfecte foundation! Verschillende huidskleuren vragen om veel verschillende soorten foundations. Maar hoe vind je nou de beste?  Wij delen een handige tip met je!

Temptalia heeft hier een handige tool voor ontwikkeld! Namelijk de foundation matrix! Een handig online (gratis) keuzehulpmiddel waarmee jij de perfecte kleur foundation gaat vinden!

Vind je perfecte foundation!

Of je nou vaker foundation gedragen hebt of de op zoek bent naar een nieuwe foundation. Dat maakt niet uit.

Heb je al een favoriete foundation kleur?

Prima! Klik die aan in de handige foundation matrix. De foundation matrix helpt je verder zoeken in een eindeloze lijst van make-up merken naar je volgende perfect matchende foundation of concealer!

Ga jij voor het eerst foundation gebruiken?

Ook dan kan de handige foundation matrix jou helpen. Door een paar simpele vragen te beantwoorden over de kleur van je huid en de ondertoonkleur van je huid.

De foundation matrix tool gaat dan op zoek naar de perfecte kleur voor jou.

De resultaten laten de beste matches zien bij jouw antwoorden. Je kunt aan de hand van de lijst de resultaten filteren. En kijken hoe anderen deze kleur beoordeeld hebben!

Benieuwd naar jouw eigen perfect matchende foundation kleur? Bezoek snel de foundation matrix van Temptalia.com. 

Heb jij een nieuwe fijne tip? Dat horen we graag! Stuur ons een berichtje via instagram of laat een comment achter hieronder.